GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriTarım arazilerinin aktif kullanımı desteklenecek
Tarım arazilerinin aktif kullanımı desteklenecek
Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesinin desteklenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.
ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'de yayımlanan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesinin Desteklenmesine İlişkin Karara göre, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi için işlenmeyen, nadasa ayrılan ve işlemeli tarıma uygun olmayan alanların öncelikli olmak üzere uygun tarımsal üretim yöntemleri kullanmak suretiyle bitkisel üretimin artırılmasına yönelik yatırım projelerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
Karar aynı zamanda, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı İl Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından hazırlanan ve bakanlıkça onaylanan bitkisel üretimin geliştirilmesi ve tarımsal hasılanın artırılmasına yönelik yatırım projelerine ilişkin 2024 yılına yönelik hibe ödemelerini de kapsıyor.
Söz konusu kararın ayrıntılarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.
-
Başkan Vekili Biba: Afetlere daha hazır Bursa için çalışıyoruz -
Ankara’da yaz boyu ilaçlama çalışmaları sürüyor -
MHP İpsala’da Şimşek dönemi -
Muğla’nın gıda güvencesi uluslararası standartta -
Bursa’da anlamlı açılış: Mito kapılarını kimsesiz çocuklarla açtı! -
U.S. Polo Assn., ESPN ile “Polo in America” yayını için iş birliği yaparak Amerika’nın 250. yılını kutluyor -
İstanbul Beylikdüzü’nde muhasebe eğitimi sertifika töreni -
Manisa trafiğini rahatlatacak iki dev kavşak müjdesi

