GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriTanju Özcan 'değişim' için yürüyor
Tanju Özcan 'değişim' için yürüyor
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'de değişim ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrılması talebiyle "Değişim ve Adalet" yürüyüşüne Atatürk Heykeli önünden başlattı.
BOLU (İGFA) - Geçen yıl partisinden 1 yıl süreyle geçici olarak ihraç edilen ve 13 Haziran'da süresinin dolmasıyla CHP'ye geri dönen Özcan, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden sonra Kılıçdaroğlu'na sık sık "değişim" çağrısı yapmıştı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ın sosyal medya paylaşımlarının parti tüzüğüne aykırı olduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle geçen hafta yüksek disiplin kuruluna sevk edildiğini açıklamıştı.
Özcan yürüyüş eylemini “DEVRİMCİLİK ilkemizden aldığım ilham ile Bolu Atatürk Anıtı önünden, CHP Genel Merkezi’ne 'DEĞİŞİM' sloganı ile yürümeye başlıyorum" sözleriyle duyurmuştu.
-
Mardin TEBD'den TSO çıkarması -
Erdoğan: Gerçek barış şart -
Gazetecilik genç kalemlerin gözünden Osmangazi’de konuşuldu -
Bakırköy’ün kınalı kuzuları askere uğurlandı -
Mezarlıklar Kurban Bayramı öncesi temizleniyor -
35 ülkeden 137 karikatürist Orhan Kemal’i çizdi -
Gençlik Haftası coşkusu Zeynep Bastık ile başlıyor -
2. Bursa Gençlik ve Teknoloji Festivali başladı

