SPOR
SPOR HaberleriSümeyye Boyacı, dünya üçüncüsü oldu
Sümeyye Boyacı, dünya üçüncüsü oldu
Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü’nün milli paralimpik yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Singapur’da düzenlenen Toyota Dünya Para Yüzme Şampiyonası 2025’te büyük bir başarıya imza atarak dünya üçüncüsü oldu.
ESKİŞEHİR (İGFA) - Dünya Para Yüzme Şampiyonası, bu yıl tarihinde ilk kez Asya kıtasında düzenleniyor. Singapur’un prestijli spor tesislerinden biri olan OCBC Su Sporları Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, Singapur Engelli Spor Konseyi (SDSC) organizasyonuyla hayata geçirildi.
Sümeyye Boyacı, daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde ettiği başarılarla adını duyurmuştu. 50 metre sırt üstü yarışlarında gösterdiği üstün performansla bronz madalya kazanmayı başaran Boyacı, Türkiye’yi ve Eskişehir’i gururlandırdı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kazandığı bu uluslararası başarı için Sümeyye’yi kutlayarak, “Katıldığı her turnuvada ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil eden sevgili Sümeyye'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
-
Ticaret'ten “Made in Türkiye” etiketli çorap için suç duyurusu! Çorap numunesi laboratuvara gönderildi -
8 ilde organize suça 76 gözaltı! 3,2 milyar TL'lik hareket -
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şarkı söylemişlerdi... Bakan Tekin o çocukları ağırladı -
Ortaokul öğrencileri için 'yapay zekâ eğitim programı' tanıtıldı -
Erzurum Palandöken'de sağlık hizmetlerine yerinde inceleme -
Kütahya'da Ahilik Haftası kutlamaları başladı -
Sahil Güvenlik gemileri 19 Eylül'de vatandaşların ziyaretine açılıyor -
Sakarya Sapanca’da 10 kilometrelik asfalt mesaisi tamamlandı

