EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriŞişecam Çin'deki fuara katıldı
Şişecam Çin'deki fuara katıldı
Şişecam, 29-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen ACLE’de (All China Leather Exhibiton) yerini aldı.
İSTANBUL (İGFA) - Krom kimyasallarında dünya lideri olan ve dünyanın en büyük üç soda üreticisi arasında yer alan Şişecam, Çin'deki tek uluslararası deri fuarı olan ACLE Fuarı’nda Tankrom® markalı ürünleriyle yerini aldı. Bazik krom sülfatta Tankrom® markasıyla dünyanın en çok tercih edilen üreticisi konumunda yer alan Şişecam, 29-31 Ağustos tarihleri arasında Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Şangay Deri Fuarı’nda deri kimyasalları alanındaki katma değerli ürünlerini tanıttı.
Çin Deri Endüstrisi Birliği (CLIA) ve APLF Limited tarafından düzenlenen, küresel deri endüstrisinin odak noktası olan Şangay Deri Fuarı’nda (ACLE) Şişecam, sektör profesyonelleriyle bir araya geldi. Kimyasallar alanındaki tecrübesiyle sektörde çözüm ortaklığı sağlayan Şişecam, Tankrom® markalı ürünleri ve kullanım alanlarıyla ilgili ziyaretçilerine bilgi verdi.
-
Denizli’de otobüs faciası! 9 aylık bebek dahil 8 kişi hayatını kaybetti -
Düzce Yığılca’da 'pat pat' kazası: 6 yaralı -
Gastro İnegöl lezzetleri Fransa’ya konuk oldu -
Mersin’de kurban kesim alanlarında hijyen çalışması -
İzmir Bornova’da asfalt seferberliği -
Huawei, 2026 Gartner® Magic Quadrant™ Kurumsal Kablolu ve Kablosuz LAN Altyapısı Raporu'nda 4'üncü kez üst üste lider seçildi -
Ömür Gedik’in Bodrum sürprizi -
Kocaeli'de SEKA kültür alanı teknoloji üssüne dönüşüyor

