YAŞAM
YAŞAM HaberleriSerik'e çok amaçlı düğün salonu
Serik'e çok amaçlı düğün salonu
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde yürütülen düğün salonu inşaatında sona gelindi.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik halkından gelen talep doğrultusunda Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi’ne eklediği bin kişilik çok amaçlı düğün salonu inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Düğün salonunda daha önce çatı kaplama, iç ve dış cephe sıva imalatlarını bitiren ekipler, mekanik ve elektrik altyapı imalatlarını da tamamladı. Yüzde 90’ı tamamlanan projede ince işler ve çevre düzenleme imalatları devam ediyor.
Serik’in Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi, iki ayrı bloktan oluşuyor. İnşaat faaliyetlerinin tamamlanmak üzere olduğu, yaklaşık olarak 2 bin metrekarelik inşaat alanına sahip tek katlı blok; ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere bin kişi kapasiteli düğün salonu ve çok amaçlı salon olarak planlandı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe kongre, konferans, kültürel etkinlik ve düğün gibi organizasyonlara hizmet verecek önemli bir merkeze kavuşacak.
-
Uzmandan otizm uyarısı: Eğitim yaşam kalitesini belirliyor -
Bursa Yıldırım'da parklara yaz bakımı -
KKTC'de asgari ücrete ara zam! Net ücret 61 Bin 677 TL oldu -
Konya DOSD Meram'da komi eğitimleri sürüyor -
Aybüke Albere'nin avukatından açıklama: İkametinde suç unsuruna rastlanmadı -
Tarım ve Orman'a bin 874 personel alınacak -
Bursa Büyükşehir Osmangazi'nin atıksu altyapısını güçlendiriyor -
Bakan Kurum'dan Malatya'ya teşekkür

