YAŞAM
YAŞAM Haberleri‘Sen Anlat İzmit’ Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi
‘Sen Anlat İzmit’ Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi
İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Halk Günleri ‘Sen Anlat İzmit’ programı Cumhuriyet Mahallesi’nde devam etti
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen halk günleri ‘Sen Anlat İzmit’ programları Cumhuriyet Mahallesi’nde devam etti.
Vatandaşların, talep ve önerilerini iletme imkânı bulduğu program sonunda İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ve Meclis Üyesi Tuncay Aşkın, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman’a İZGİM’deki kadınların kendi elleri ile yaptığı cam işlemeli çınar ağacı takdim etti.
Vatandaşlar, İzmit Belediyesi personeline direkt olarak talep, öneri ve eleştirilerini dile getirdi. Personel ise vatandaşların taleplerini not aldı. Bu uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden bölge sakinleri, Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.
-
Bursa Emniyet Müdürlüğü Koşusu’nu “Işılsa Melina” kazandı -
TÜRASAŞ’tan milli savunmaya yerli vagon desteği... 41 adet ZACENS üretilecek -
Bursa’nın projeleri Bakanlıkta masaya yatırıldı -
Başkan Tugay: İzmir dezenformasyon baskısı altındadır -
Avustralyalılar artık Türkiye’ye vizesiz gelecek -
Bakan Tekin: Güvenlikte tavize geçit yok! -
Trabzon'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu -
Bursa’dan dünya rekoruna uzanan gurur.. 14 yaşındaki Yağız Kaan barajı aştı

