GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriŞanlıurfa'da badem hasadına geri sayım
Şanlıurfa'da badem hasadına geri sayım
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarlada hasat etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda 11 Eylül Pazar Günü Karaköprü ilçesi Çakmak Mahallesi’nde “Urfa Bademi” hasat etkinliği düzenlenecek.
ŞANLIURFA (İGFA) - Bereketli tarım topraklarıyla tarımın başkenti olarak bilinen Şanlıurfa’da sıcağın da etkisiyle iyice olgunlaşan Urfa Bademlerinin hasat zamanı geldi. İsot, Fıstık, üzüm gibi hasatları her yıl gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez tarlada badem hasadı düzenliyor.
Tarımsal üretimi ve ürün çeşitliliğini artırmak, alternatif tarım ürünlerinin uygulama alanlarının yaygınlaştırmak ve kente özgü yöresel ürünleri tanıtmak amacıyla çeşitli hasat etkinlikleri ve festivaller düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'nın tüm değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan “Urfa Bademi Hasadı” Karaköprü Çakmak Mahallesi’nde saat 17:00’de gerçekleştirilecek.
-
Bakan Güler Katar’da -
İzmit sahil bağlantı kolu trafiğe kapatılıyor -
İYİ Parti'den Avrupa çıkarması... Dervişoğlu Stuttgart’ta “Büyük Buluşma”ya katılacak -
Şehit babasından Bakan Kurum'a anlamlı teşekkür -
Bilecik Pazaryeri’nde kaçak orman emvaline suçüstü! -
Manisa'da 'Ahmet Büke' Gördesli okurlarıyla buluştu -
Ege Maden İhracatçıları'nda Alimoğlu güven tazeledi -
Antalya’daki 5. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi'nde akıllı teknolojiler öne çıktı

