GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriŞanlıurfa'da ağır hasarlı bina çöktü... Yaralılar var!
Şanlıurfa'da ağır hasarlı bina çöktü... Yaralılar var!
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Şanlıurfa'nın Halifiye ilçesindeki ağır hasarlı 6 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Bir katında CHP İl Başkanlığı'nın da olduğu binanın çöktüğü bölgeye çok sayıda ekip ve güvenlik güçleri sevk edildi.
ŞANLIURFA (İGFA) - Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan ağır hasarlı olan CHP İl Başkanlığı'nın bulunduğu 6 katlı bina çöktü.
Enkazda arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü ve yaralı kişilerin çıkarıldığı kaydedildi.
Haberi, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Basın İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Ahmet Zeki Güler, sosyal medya hesabından paylaştı.
Bölgeye çok sayıda AFAD, İtfaiye, UMKE, Sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerinin sevk edildiği bildirildi.
Şanlıurfa Novada avm karşısı CHP il Başkanlığının olduğu bina çöktü #deprem #novada #deprem #urfa #şanlıurfa #chp # pic.twitter.com/4oq42Ma2bb
— Ahmet Zeki Güler (@azekiguler) March 5, 2023

Bu arada Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada da, "Haliliye'nin Atatürk Caddesi üzerindeki ağır hasarlı bina yıkılmıştır. Her ihtimale karşı enkaz altında arama kurtarma çalışmalarımıza hızla başlanmış olup tüm ekiplerimiz olay yerindedir" denildi.
-
Sarıgöl’de kurtuluşun 104. yılında zakkum coşkusu -
İzmit Belediyesi çocukların sünnet mutluluğuna ortak oldu -
Başkan Erkan Aydın’dan basketbola tam destek -
Volkan Barbaros’tan Ağrı ASKF’ye ziyaret -
Yerli ürün pazarı, üretici ile tüketiciyi doğrudan buluşturuyor -
Küçük Şahinkanat’tan PAU’ya anlamlı hediye -
Yenişehir’de Aydilge fırtınası esti -
Denizli'de dev yatırımlara yakın markaj

