GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriSANLAB, yeni nesil öğrenme teknolojileri ile eğitimin geleceğine yön veriyor
SANLAB, yeni nesil öğrenme teknolojileri ile eğitimin geleceğine yön veriyor
Türkiye’nin 51 ilinde 200’den fazla noktada eğitimde dijital dönüşümü başlatan SANLAB, GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda ziyaretçileri yeni nesil öğrenme teknolojileriyle bir araya getirecek. Fuarda; SANLAB tarafından geliştirilen Elektrikli Araç Bakım Simülatörü, Sanal Fizik Laboratuvarı, VR Eğitim Simülatörü, Kaynak Simülatörü ve Endüstri 4.0 Akıllı Fabrika Uygulamalarına yönelik özgün öğrenme teknolojileri ziyaretçilerle buluşacak.
İSTANBUL İGFA- İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliğin ziyaretçileri arasında Türkiye’den ve dünyadan öğretmen ve öğrenciler, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, mesleki eğitim veren kurumlar, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, ticaret ve sanayi odaları bulunuyor. SANLAB tarafından geliştirilen Elektrikli Araç Bakım Simülatörü, Sanal Fizik Laboratuvarı, VR Eğitim Simülatörü, Kaynak Simülatörü ve Endüstri 4.0 Akıllı Fabrika Uygulamalarına yönelik özgün öğrenme teknolojileri fuarda ziyaretçiler ile buluşacak.
Fuar boyunca gelişmiş öğrenme teknolojilerini sergileyecek olan SANLAB, etkinlik kapsamında öğrenme teknolojileri, eğitimde dijital dönüşüm ve mesleki eğitim konularında paneller düzenleyecek ve bu panellerde ulusal çaptaki başarı hikayeleri dinleyicilere aktarılacak. Ayrıca SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” konferansıyla tecrübelerini ve SANLAB’ın vizyonunu katılımcılarla paylaşacak.
-
Bursa'da hedefi 12'den vurdular -
Kocaeli'de 'Bizim Köy'ün rotası Akpınar doğası oldu -
Bursa Büyükşehir'de 'Başkan Vekili' seçimi tarihi belli oldu -
Akran Gemlikspor’dan 4 gollü galibiyet -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan paskalya mesajı -
MEB 'öğrenme etkinlikleri seti'nin ikincisini yayımladı -
'Bahar Koşusu' Sapanca’da renkli görüntülere sahne oldu -
Bakan Gürlek: Suça sürüklenen çocuklara ilişkin yasal düzenleme geliyor

