YAŞAM
YAŞAM HaberleriSanart BUSADER'den çok özel buluşma
Sanart BUSADER'den çok özel buluşma
Sanatla iyilik hareketini birleştiren Sanart BUSADER, bu kez Kızılcık Şerbeti'nin Pembe Hanım'ı Sibel Taşçıoğlu'nu üyeleriyle buluşturdu. Kreatif Direktör Moshe Aelyon moderatörlüğünde Pera Palas'ta gerçekleşen buluşmada Taşçıoğlu, büyük ilgi gören diziyi ve sanat yaşamını anlattı.
BURSA (İGFA) - Sanatın iyileştirici gücünü, gönüllülük esaslı iyilik hareketiyle birleştiren Sanart BUSADER, yine çok özel bir buluşmaya imza attı.
Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Pembe karakteriyle dikkatleri üzerine çeken usta sanatçı Sibel Taşçıoğlu ve Kreatif Direktör Moshe Aelyon moderatörlüğünde bir gerçekleştirilen söyleşiyle katılımcılar, 5 Şubat'ta açılan Hatay Samandağ'da inşa edilen BUSADER İlkokulu'na da katkı sağlamış oldu.
Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün, büyük ilgi gören etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, İstanbul BUSADER Başkanı Dr. Yasemin Yakut, Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk ile TÜRKONFED ve KAGİDER yönetici ve üyelerine, Sanart üyeleriyle konuklarına teşekkürlerini sundu.

TERS KÖŞE ROLLERİ SEVİYORUM
Söyleşide ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti ve Pembe ile ilgili merak edilenleri, sanata ve hayatına dair soruları yanıtlayan Sibel Taşçıoğlu, karakteri sevmeyenler olduğu gibi erkek annelerinden kendisine hak verenler olduğunu dile getirdi. Bursa'da doğup büyüyen sanatçı, "Dizi oyuncularının role hazırlamak için uzun bir vakti olmuyor açıkçası. Ben Pembe karakterini çıkarırken, çocukluğumun geçtiği Bursa yıllarından faydalandım. Bursa'da gözlemleyip yıllarca cebimde biriktirdiklerimden Pembe ortaya çıktı" dedi. Daha önce fettan bir kadın karakteri canlandırdığını hatırlatan Taşçıoğlu, "Bundan sonra da tam ters köşe bir rol oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

-
Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı -
Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor -
Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor -
Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı -
J70 Türkiye Turu 3. ayakta Team Nautique Yachting şampiyonluğu elde etti -
Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor -
Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu -
İzmitli mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlandı

