YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriSamsun'da ihbarlara anında çözüm
Samsun'da ihbarlara anında çözüm
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü'ne 2022 yılının ilk 8 ayında 104 bin 305 ihbar geldi. Alo 185 ve Çözüm Merkezi aracılığı ile gelen ihbarlar, sahadaki personele iletilerek çözüme kavuşturuldu.
SAMSUN (İGFA) - SASKİ Genel Müdürlüğü arıza ekipleri, 7-24 herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekliyor. Bu kapsamda 2022 yılının ilk 8 ayında ekipler, başta kanalizasyon ve su olmak üzere 96 bin 26 arızaya müdahale etti. Gerçekleştirdiği büyük altyapı yatırımlarıyla, su ve kanalizasyon idareleri arasında Türkiye’nin öncü kurumlarından olan SASKİ, abone memnuniyetini sağlamaya yönelik geliştirdiği çözüm odaklı hizmet anlayışıyla da örnek gösteriliyor. Bu kapsamda Çözüm Merkezi bünyesinde hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi ile vatandaşların ihbarlarına anında çözüm üretiliyor.
7-24 GÖREV BAŞINDALAR
2022 yılının ilk 8 ayında 104 bin 305 ihbar alındı. Gelen ihbarlar doğrultusunda SASKİ ekipleri tarafından 17 ilçede 40 bin 456 kanal arızası ve 55 bin 570 su, 8 bin 273 sayaç ve abone şikayetine müdahale edildi. Arıza, patlak ya da başka nedenlerden çalışması sorun olan 20 bin 464 sayacın değişimi yapıldı.
SASKİ VARSA ÇÖZÜM VAR
“Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “7 gün 24 saat ulaşılabilen Alo 185 Çağrı Merkezi aracılığı ile vatandaşlarımızın su ve kanalizasyona dair talepleri, kaçak su ihbarı, fatura ve abonelik gibi tüm işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. 2022 yılı içerisinde 104 bin ihbar SASKİ’ ye ulaştırıldı. İhbarlar anında sahadaki personele iletilerek çözüme kavuşturuldu. Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen bildirimlere günün her saati hızlı bir şekilde müdahale ediyor” diyerek, ”Amacımız en kısa sürede vatandaşın ihtiyacının tespit edilerek, sorunun giderilmesidir. SASKİ varsa çözüm de var. Yılın her günü ve her saati vatandaşlarımızın bir telefon kadar yakınındayız" diye konuştu. Çalışmaların artan tempoyla devam edeceğini de söyleyen Başkan Demir, 'Sağlıklı Şehir Samsun' hedefi doğrultusunda, sağlıklı ve sorunsuz altyapı hizmeti için gece gündüz çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
-
Meteoroloji’den kritik uyarı! Sağanak ve fırtına kapıda -
Kayseri Kocasinan'da 75'inci Erva Spor Okulu hizmete açıldı -
Kayseri Melikgazi'ye yeni cazibe merkezi -
Bursa Büyükşehir'den Bursaspor'a büyük destek -
TMO’dan fındık alımında yeni ayar... Kota yüzde 30 artırılacak -
36 yıl sonra memlekete dönüş: Mardin’e 1 milyon euroluk dev pizza yatırımı -
Ticaret'ten “Made in Türkiye” etiketli çorap için suç duyurusu! Çorap numunesi laboratuvara gönderildi -
8 ilde organize suça 76 gözaltı! 3,2 milyar TL'lik hareket

