YAŞAM
YAŞAM HaberleriSamsun Büyükşehir’den gençlere oto ekspertiz kursu
Samsun Büyükşehir’den gençlere oto ekspertiz kursu
Gençlerin her alanda yanında olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, açtığı kurslarla onların gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda gençlerin mesleki becerilerini artırmak ve iş hayatına daha donanımlı hazırlanmalarını sağlamak amacıyla “Oto Ekspertiz Kursu” düzenleniyor.
SAMSUN (İGFA) - Gençlerin her alanda yanında olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik açtığı kurslarla onların gelişimine katkı sunmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi gençlerin mesleki becerilerini artırmak ve iş hayatına daha donanımlı hazırlanmalarını sağlamak amacıyla “Oto Ekspertiz Kursu” düzenliyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin mesleki gelişimini desteklemek ve istihdam olanaklarını artırmak amacıyla “Oto Ekspertiz Kursu” düzenleniyor.
Gençlere yönelik olarak hayata geçirilen bu özel program, Atakum Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerini kapsıyor. Yaklaşık 6 hafta sürecek yoğunlaştırılmış eğitim kapsamında öğrenciler okulda edindikleri teorik bilgileri uygulamalı çalışmalarla pekiştirme imkânı buluyor.
GENÇLER İŞ DÜNYASINA DAHA DONANIMLI HAZIRLANIYOR
Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler; araç mekaniği, kaporta ve boya analizi ile güncel test cihazlarının kullanımı konularında yetkinlik kazanarak mezuniyet sonrası iş hayatına daha donanımlı ve avantajlı bir başlangıç yapma fırsatı elde edecek.
Büyükşehir Belediyesi bu kurslarla öğrencilerin meslek edinmelerini kolaylaştırmayı ve onları iş dünyasına daha donanımlı bireyler olarak hazırlamayı hedefliyor.
-
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar -
Başkan Özarslan: Kararımın merkezinde Keçiören, Ankara ve aziz milletim var -
Ordu'da Millet Düzü’nde ilk asfalt serildi

