GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriSakarya'nın 'içme suyu' ders konusu oldu
Sakarya'nın 'içme suyu' ders konusu oldu
İçme suyundaki örnek çalışmalar üniversite öğrencilerinin dersine konu oldu
SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), örnek çalışmalarıyla Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencilerinin derslerine konu oldu.
Su temini adlı ders kapsamında Göl Tesisleri, isale hattı ve Hızırilyas İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni öğretmenleriyle birlikte ziyaret eden öğrencilere suyun musluklara kadar gelirken geçtiği süreçler anlatıldı.
Son olarak son teknolojinin kullanıldığı SCADA sistemini yakından inceleyen gençler, SASKİ’nin çalışmalarına hayran kaldı. Gezinin sonunda hatıra fotoğrafı çektiren gençler, eğitime verilen destekten ötürü teşekkür etti.
-
CHP'de yeni ihraç ve fesih kararları... 6 İl Başkanı YDK'ya sevk edildi, 6 il başkanı yönetimden alındı -
54 ilde sosyal medya operasyonu... 258 şüpheli yakalandı -
Pişmaniye maskotu aranıyor... Kostüm, şapka ve maskot tasarımları İzmit'te yarışacak -
Afyonkarahisar Blok Mermer Fuarı kapılarını açtı... 183 yabancı alıcı Türkiye’de -
Bursa Yenişehir'de gençlik kampta buluştu -
Kütahya'da Başkan Kahveci’den Özel Eğitim Merkezine ziyaret -
Bursa köy okullarında bilimsel şenlik -
Dervişoğlu: Devlet egemenliği yeniden temel norm olmalı

