YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriSakarya'da YADEM yaşlıların yanında
Sakarya'da YADEM yaşlıların yanında
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) yardıma ihtiyacı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için Sağlıklı Yaşam Birimi’ni kurdu.
SAKARYA (İGFA)- Sakarya’da sosyal belediyeciliğin sembollerinden biri haline gelen Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) hizmetlerine her gün bir yenisini ekliyor.
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı YADEM, yardıma muhtaç olan yaşlıların her konuda yanında olabilmek için “Sağlıklı Yaşam Birimi” ekibini kurdu. Daha önce yaşlıların kişisel bakım ve ihtiyaçlarını karşılayan YADEM, sağlık kadrosunu kurulan yeni birime dâhil etti. Kişisel bakım ekibine, alanında tecrübeli olan 3 hemşire katıldı. Birimin faaliyete alınmasıyla birlikte yardıma ihtiyaç duyan yaşlıların her konuda hizmet alabileceği yeni bir proje başlatıldı.
-
Balıkesir Çevre Eğitim ve Bilim Merkezi örnek oluyor -
Belçika heyeti Erciyes'e hayran kaldı -
Kayseri dinamiklerinden Ankara çıkarması -
Artvin’de turizm hamlesi -
Köy Enstitüleri’nin 86. yılında aydınlanma onur ödülü sahibini buldu -
Beylikdüzü Çocuk Koroları Festivali başladı -
Emekle üretilen kent mobilyaları şehre değer katıyor -
İran Hürmüz Boğazı'nı yeniden kapattı

