SPOR
SPOR HaberleriSakarya'da okçuluk yarışmasında kıyasıya rekabet
Sakarya'da okçuluk yarışmasında kıyasıya rekabet
Adapazarı’nın kurtuluşunun 101. yılı münasebetiyle Sakarya’da gerçekleşen ‘Geleneksel Türk Okçuluğu’ yarışmasına 6 farklı kulüpten toplam 125 sporcu katıldı.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Okçuluk Derneği tarafından Adapazarı’nın kurtuluşunun 101. Yılı münasebetiyle ‘Geleneksel Türk Okçuluğu’ yarışması düzenlendi.
Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya 6 farklı kulüpten toplam 125 sporcu katıldı. 4 farklı kategoride kıyasıya rekabet eden okçular, yarışma sonunda madalya kazandılar.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, her yaştan birçok genci Sakarya’da buluşturan Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
sakarya'da
okçuluk
yarışmasında
kıyasıya
rekabet
-
DİSK emeklileri Karabağlar’da tek yürek -
Segway Powersports 139. Kanton Fuarı'nda amiral gemisi modelleri Super Villain SX20T ve AT10 W MUD'u sergileyecek -
Başkan Genç'ten Trabzon Tanıtım Günleri teşekkürü -
Kent Orkestrası'ndan nostalji dolu Yeşilçam konseri -
Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu’nda bin 418 sporcu yarışacak -
Mersin Büyükşehir, emeklileri doğayla buluşturuyor -
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi

