YAŞAM
YAŞAM HaberleriSakarya'da öğrenciler tarihi ve doğal mekanları keşfetti
Sakarya'da öğrenciler tarihi ve doğal mekanları keşfetti
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tanıtım gezileri tüm hızıyla devam ediyor.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tanıtım gezilerinin konuğu bu kez SAÜ Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencileri oldu. Güney rotasına gerçekleştirilen gezilerde öğrenciler doğal, tarihi ve kültürel mekanları yerinde inceledi.
Şehrin doğal, tarihi ve kültürel mekanlarına yönelik gerçekleştirilen geziler konuğu bu kez SAÜ Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri oldu. Uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilen programlarda, öğrenciler tarihi mekanlara dair uzmanlardan bilgi aldı.
Programın başlangıcında Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı’ndakeyifli bir yürüyüşgerçekleştiren katılımcılar, akabinde Alifuatpaşa’dabulunan 2. Bayezid Köprüsüve Ali Fuat Cebesoy Müzesi’ni ziyaret etti. Programın son bölümünde Tarihi Taraklı ilçesi ve Pamukova Esentepe Park’ı ziyaret eden öğrenciler, gün boyu oldukça keyifli zamanlar geçirdi.
-
İSKİ'den AI yapay zeka projesi -
Antalya'da bir haftada 242 kişi tutuklandı -
Manisa’da Cider Yolu çalışmaları hızlandı -
Eskişehir'deki orman yangınına müdahale sürüyor -
Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi hizmeti girdi... Mavi Vatan'da deniz hakimiyeti güçleniyor -
Bursa İtfaiye personeline afet ve hayvan kurtarma eğitimi -
Dışişleri'nden Montrö mesajı: Türkiye kararlılıkla uygulamayı sürdürecek -
A Milli Ampute Futbol Takımı Samsun kampında moral depoladı

