YAŞAM
YAŞAM HaberleriSakarya’da Engelsiz Hobi Atölyeleri hayata dokunuyor
Sakarya’da Engelsiz Hobi Atölyeleri hayata dokunuyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Atölyeleri, düzenlediği etkinliklerle özel gereksinimli bireyleri sosyal hayatla buluşturmaya devam ediyor.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Atölyeleri öğrencileri, Orman Haftası kapsamında Macerapark’ta düzenlenen etkinlikte doğayla iç içe bir gün geçirdi. Gün boyu süren etkinliklerde özel gereksinimli bireyler hem eğlendi hem de doğayla bağ kurarak keyifli bir deneyim yaşadı.
DOĞAYLA İÇ İÇE
Bu kapsamda Orman Haftası münasebetiyle Macerapark’ta düzenlenen programda özel gereksinimli öğrenciler, doğanın önemi, çevre bilinci ve ağaç sevgisi üzerine gerçekleştirilen sohbetlere katıldı.
DOĞA TEMALI HİKAYELER ANLATILDI
Öğretmenler tarafından okunan doğa temalı hikâyelerle farkındalıkları artırılan öğrenciler, gün boyu süren etkinliklerle hem eğlendi hem de doğayla bağ kurarak keyifli bir deneyim yaşadı.
MÜZİK EŞLİĞİNDE SOSYALLEŞTİLER
Programın en dikkat çeken anlarından biri ise ateşi etrafında gerçekleşen müzik etkinliği oldu. Gitar eşliğinde söylenen şarkılarla eğlenen öğrenciler, birlikte vakit geçirerek sosyal bağlarını güçlendirdi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

