YAŞAM
YAŞAM HaberleriSakarya SGM’de ara tatil atölyeleri sona erdi
Sakarya SGM’de ara tatil atölyeleri sona erdi
Sakarya'da Sosyal Gelişim Merkezlerinde düzenlenen ‘Sömestr Atölyeleri’ sona erdi. Toplam bin 200 çocuk ve ebeveynin katıldığı atölyelerde çocuklar yeteneklerini keşfederken, aileleri ise çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirip eğlendi.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sömestr Atölyeleri” sona erdi.
Adapazarı, Karasu, Sapanca, Geyve ve Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) düzenlenen atölyelerde toplam bin 200 çocuk ve ebeveyn katıldı. Birbirinden farklı atölyelerde eğlenerek öğrenen çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinliklere katılan aileler, çocuklarıyla birlikte kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme imkânı bulduklarını ifade ederek, bu tür atölyelerin aile–çocuk bağını güçlendirdiğini dile getirdi. Veliler, sömestr tatilini verimli şekilde değerlendirme fırsatı sunan atölyeler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
-
Karasu’da selde mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı -
Bursa Büyükşehir ekipleri Mudanya Esence’de sahada -
CHP Sözcüsü Sarı’dan AK Parti’ye geçen belediye başkanlarına sert tepki -
Fon tasfiyesi için “Fon Koordinasyon Kurulu” kuruldu -
Bahçeli'den 'fon krizi' açıklaması: Kararlılıkla ilgili hükümetimizin arkasındayız -
Huawei, küresel demiryolu akıllılaştırma sürecini hızlandırmak üzere Intelligent RAIL 2.0'ı piyasaya sürdü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin çizdiği rotadan asla sapmayacağız -
Başkan Uysal’ın Ankara Kitap Buluşması’na yoğun ilgi

