GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriSakarya Geyve'de Yazıcıoğlu için anma
Sakarya Geyve'de Yazıcıoğlu için anma
Sakarya Geyve’de, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden dava arkadaşları anısına düzenlenen lokma hayrı, cuma namazının ardından vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Program, Merkez Sinanbey Camii önünde Geyve Belediyesi tarafından organize edildi.
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Geyve’de, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden dava arkadaşları anısına düzenlenen lokma hayrı, cuma namazının ardından vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Program, Merkez Sinanbey Camii önünde Geyve Belediyesi tarafından organize edildi.
Cuma namazı sonrası cami önünde kurulan alanda vatandaşlara lokma ikramında bulunulurken, etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra belediye yetkilileri de katıldı.
Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte hayatını kaybeden yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar, bu ülkenin birliği, dirliği ve geleceği için mücadele etmiş kıymetli insanlardı. Bizler de onların hatırasını yaşatmak ve dualarla anmak adına bu tür hayır programlarını sürdüreceğiz.”
Başkan Yıldız ayrıca, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

