EĞİTİM
EĞİTİM HaberleriSakarya Büyükşehir personeline yangın anında doğru müdahale anlatıldı
Sakarya Büyükşehir personeline yangın anında doğru müdahale anlatıldı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlenmesi ve olası acil durumlara karşı hazırlıklı olması amacıyla düzenlenen kurum içi eğitimler, yangın söndürme eğitimiyle devam etti.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlenmesi ve olası acil durumlara karşı hazırlıklı olması amacıyla eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Büyükşehir çalışanlarına yönelik yangın söndürme eğitimi düzenlendi.
Gerçekleştirilen eğitimde itfaiye ekipleri tarafından yangının oluşumu, yangın çeşitleri, yangın sırasında alınması gereken önlemler ve müdahale yöntemleri hakkında çalışanlara kapsamlı bilgiler aktarıldı.
Olası bir yangın durumunda yapılması gerekenler, tahliye süreçleri ve yangın söndürme ekipmanlarının doğru kullanımı örneklerle anlatıldı.
PERSONEL UYGULAMALI EĞİTİM ALDI
Teorik eğitimin ardından uygulama bölümüne geçildi. Kontrollü şekilde gerçekleştirilen çalışmada Büyükşehir çalışanları, yangın söndürme tüplerini kullanarak oluşturulan yangına müdahale etti.
İtfaiye ekiplerinin gözetiminde gerçekleştirilen uygulamayla çalışanların yangın anında doğru ekipmanı doğru yöntemle kullanabilmesi yönünde uygulamalı olarak eğitim verildi.
-
Başkan Vekili Biba: Ortak paydamız Bursa -
Bursa'nın kurtuluş coşkusu Tarihi Belediye Binası'nda -
Basmane Çukuru’nda 40 yıllık belirsizliği giderecek yeni adım -
İtalya ile çalışma hayatında ortak grup kurulacak -
Antalya ve Adana'daki yangınlar kontrol altına alındı -
TGA’dan il tanıtımında dijital dönüşüm... Go ve Gezsen hesapları birleşti -
Sarıbal: OVP çiftçiye üretim ve gelir güvencesi sunmuyor -
Bakan Gürlek görevdeki ilk 6 ayını değerlendirdi... Yargıda hız, etkinlik ve dijital dönüşüm vurgusu

