YAŞAM
YAŞAM HaberleriSağlıklı yaşam için 'Konya'da Yürüyoruz'
Sağlıklı yaşam için 'Konya'da Yürüyoruz'
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “Konya’da Yürüyoruz” temalı doğa yürüyüşüne kayıtlar başlıyor.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Konya’da Yürüyoruz” temasıyla her yıl düzenlenen doğa yürüyüşlerine kayıtlar başlıyor.
Yürüyüş etkinliği ile gündelik hayatın stresinden yorulup şehir yaşamına ara vermek isteyen doğaseverlere önemli bir imkan sunuluyor.
Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekim ve Kasım aylarında 4 yürüyüş gerçekleştirecek. 20 Ekim’de Bozkır, 27 Ekim’de Ilgın Balkı, 3 Kasım’da Taşkent ve 10 Kasım’da Beyşehir Damlapınar’da düzenlenecek yürüyüşlere tüm doğaseverler kayıt yaptırarak katılabilecek.
Sınırlı sayıda kontenjanın bulunduğu yürüyüşlere başvurular, 14 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da “sporkonya.com.tr” adresinden yapılabilecek.
-
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor -
DHMİ’den havacılıkta yapay zekâ hamlesi... İHA'ları yapay zeka takip edecek! -
Kütahya Belediyespor’dan Kuraş Şampiyonası’nda büyük başarı -
Zamana karşı yarıştı, Türkiye Şampiyonu oldu -
Orhaneli’deki orman yangını kontrol altına alındı -
NATO Zirvesi trafik haritası erişime açıldı...122 ülkeden 400 bin ziyaret

