GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriRojda, İzmir’de sevenleriyle buluşuyor
Rojda, İzmir’de sevenleriyle buluşuyor
Kürtçe müziğin sevilen sesi Rojda Şenses, 27 Mart’ta İzmir’de sevenleriyle buluşacak.
İZMİR (İGFA)- MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Bayraklı’da sahne alacak olan Rojda, verdiği konserlerde geniş kitlelere seslenen Rojda’nın biletleri şimdiden tükendi.
Rojda’nın seslendirdiği ve klibinde Van’ın tarihi ve doğal güzelliklerini anlattığı ‘Hey Le Le’ eseri Vanlılar tarafından büyük ilgi gördü.
7 solo albüm çıkaran sanatçının grupla çalıştığı ortak çalışmalardan 4 albümü bulunuyor. Sinema sektörüne film müzikleri de yapan Rojda ‘Hükümet Kadın’ filminde ‘Daye Miro’ eseri, Kıbrıs’ta çekimi yapılan ‘Halam Geldi’ sinema filminin müziği gibi ortak çalışmalarda yer aldı. Yıllardır solo konserlerle sevenlerine keyifli sahneler yaşatan Rojda, birçok şehirde sevilen beste ve şarkılarını büyük coşkuyla sergiledi. Rojda şimdi de İzmir’e aynı coşku ile geliyor.
-
Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş sürüyor -
İşletmede mesleki eğitim programı yaygınlaşıyor... Niteliksel dönüşüm zincirinin yeni halkası Kocaeli -
Tour of İstanbul'da sürpriz galip -
Formerra, 2026 Eaton Tedarikçi Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü -
Bursa sağlık için yürüdü -
TESK'ten akaryakıtta 'eşel mobil' çağrısı... Acilen eşel mobil piyasayı rahatlatır -
Motorin zammı ardından benzine de zam beklentisi -
Bursa Büyükşehir’den Karacabey'e altyapıdan ulaşıma dev yatırımlar

