meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

Ramazan’da Refah’a erdik

Ramazan’da Refah’a erdik

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Ramazan Ayı’nın feyz ve bereketinden faydalandı. Partililer iftar, sahur ve Teravih namazlarında vatandaşla kucaklaştı

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Onbir Ayın Sultanı Ramazan’ı boş geçirmedi. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem’den kurtuluş olan bu mübarek ayda partililer bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi, Ramazan Ayı’nın hemen başında büyükbaş bir kurban kestirerek ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Yeniden Refah Parti İlçe Teşkilatı, yardım kolilerini vatandaşlara ulaştırdı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın verdiği sahur programına katılım sağlandı.

‘İFTARLARDA HASRET GİDERDİK’            

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, Ramazan Ayı’nı güzel bir şekilde geçirdiklerini belirterek, “Her hafta İlçe ve Mahalle Yönetim Kurulu üyelerimizle iftar yaptık. Çalışmalarımızı masaya yatırdık. Akşamları davetlere icabet ettik. Teravih namazlarında bir araya geldik. Çıkışta stant çalışmaları gerçekleştirdik. Çay ocaklarında hem çay yudumladık, hem de komşularımızla hasbihal ettik. İnanın bir ay nasıl geçti biz de anlamadık. Bu ayın bereketinden, feyzinden manevi olarak faydalandık. Rabbim yaptığımız yardımları ve ibadetleri kabul eylesin, bir sonraki Ramazan’lara ulaşmayı da nasip eylesin” şeklinde konuştu.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Ramazan’ Refah’ erdik
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi