SPOR
SPOR HaberleriRally Bodrum “ilk” ödüllü ralli oldu
Rally Bodrum “ilk” ödüllü ralli oldu
27 yıl aradan sonra Bodrum'da düzenlenen ilk ralli organizasyonu, “En İyi Spor Etkinliği” dalında Jüri Özel Ödülü’nü kazandırdı.
MUĞLA (İGFA) - Ulusal ve Uluslararası 160'dan fazla kurumsal firma yetkisinin yer aldığı etkinlikte, 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde Karya Otomobil Sporları Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen edilen Rally Bodrum da, ilk otomobil sporları katılımcısı olarak adaylar arasında yer aldı.
Etkinlik ve İletişim yönetimini Prems Art’ın yaptığı, 27 yıl aradan sonra Bodrum yarım adasında düzenlenen ilk ralli organizasyonu, “En İyi Spor Etkinliği” dalında Jüri Özel Ödülü’nü kazandı.
Türkiye otomobil sporları federasyon Başkanı Eren Üçlertoprağı, bu yıl sezon açılışını yaptıkları Rally Bodrum’un yıllar sonra hem sportif açıdan hem de tanıtım açısından çok başarılı bir organizasyon olduğunu ve yeniden Bodrum’da Otomobil Sporlarının yer almasından mutluluk duyduğunu belirtti ve aldıkları ödül için Rally Bodrum ekibini tebrik etti.
Prems Art, İletişim ve Etkinlik Direktörü Ayça Öztürk, Türkiye’nin en prestijli etkinlik ödüllerinden biri olan Ace Of Mice ödülünü Bodrum’a getirmekten gurur duyduklarını dile getirdi.

-
Gaziantep’te 24 okulda eğitime zorunlu ara! -
Bursalı kadın hentbolcular şampiyonluğa koşuyor -
13 ilde dev dolandırıcılık! 1 milyar liralık varlığıa el konuldu -
Almanya’da araç yayalara daldı! 2 ölü, çok sayıda yaralı var -
Kabine sonrası kritik açıklamalar... İhracatta rekor, Avrupa yol ayrımında, bayram tatili 9 gün oldu -
AK Parti’de değişim rüzgarı! Faruk Acar farkı -
Şanlıurfa'da iki ilçede eğitime 4 gün ara -
Çocuklarda miyopi hızla artıyor

