EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriPromogift İstanbul Eylül'de kapı açacak
Promogift İstanbul Eylül'de kapı açacak
Firmaların tanıtım ve reklam ürünleri ihtiyaçlarına tek adresten çözüm sunmayı hedefleyen PROMOGIFT İstanbul, yeni nesil promosyon tasarımlarını Eylül ayındaki fuarda sergileyecek.
İSTANBUL (İGFA) - Bu yıl ilk kez ayrı bir fuar olarak düzenlenen PROMOGIFT İstanbul’da 100’ün üzerinde sektör markası, yurt içi ve yurt dışından binlerce profesyonelle buluşacak.
Tarsus Fuarcılık tarafından PROMASİAD (Promosyon ve Matbaa Sanayici İş Adamları Derneği) işbirliğinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan PROMOGIFT İstanbul’u kurumsal firmalar, promosyon ürünleri distribütörleri, tekstil üreticileri, dijital baskı merkezleri, reklam ajansları, reklamveren firmalar, Kobiler, perakende malzeme satıcıları ile kamu kurumları ve özel kuruluşların temsilcileri ziyaret edecek.
-
Pacific Avenue Capital Partners iştiraki, ESE World’ü Amcor’dan satın alma işlemini tamamladı -
Sakarya Büyükşehir tek çatı altında toplanıyor... Yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı -
İzmit'te kadın kadına konak buluşmaları -
Başkentte Dikimevi–Natoyolu hattı inşaatında acil durum tatbikatı -
Trabzon’da 2. Açık Hava Tavla Turnuvası başlıyor -
Derya Uluğ'dan Bursa'da keyif dolu konser -
Restoran ve kafelerde şeffaf menü uygulaması zorunlu oluyor -
Bursa Osmangazi'de aşureler Başkan Aydın’dan

