GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriProf. Dr. Sarı'dan müsilajla ilgili dikkat çeken paylaşım
Prof. Dr. Sarı'dan müsilajla ilgili dikkat çeken paylaşım
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, müsilaj çamurunun azalınca bir yıl sonra süngerlerin canlanmaya başladığını kaydederek, yeni müsilaj oluşumuna karşı uyarıda bulundu.
BURSA (İGFA) - Balıkesir’de bulunan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, müsilajın yok olmadığını müsilaj çamuru olarak deniz dibine çöktüğünü açıkladı.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dekan Prof. Dr. Mustafa Sarı, dipte müsilaj çamurunun azalınca bir yıl sonra süngerlerin canlanmaya başladığını söyledi.
Sarı, "Deniz kestaneleri kıyılarda hızla çoğaldı. Müsilajın ekosistemi değiştirici etkilerini çıplak gözle görüyoruz. Yeni bir müsilaj oluşumu ortaya çıkarsa tüm canlılığı yeniden kaybedeceğiz.Dikkat!" yorumunda bulunarak, görselleri paylaştı.
-
MSB’den Kayserili öğrencilere havacılık deneyimi -
DMM’den bayram öncesi dolandırıcılık uyarısı -
Özgür Özel: CHP’yi 3. kez açmak için savaşacağım -
Manisa Büyükşehir mezarlıklara ücretsiz ulaştıracak -
Rami Çocuk ve Sanat Bienali’ne 350 bin ziyaretçi -
KGK’da Meclis seçimleri tamamlandı... 4 Temmuz’da yeni yönetim belirlenecek -
İstanbul Büyükşehir 122 itfaiye eri alacak -
Trabzon Kavalık Yaylası’nda bahar şenliği ve yol müjdesi

