SPOR
SPOR HaberleriPoyrazın Kızları Süper Lig'e galibiyetle başladı
Poyrazın Kızları Süper Lig'e galibiyetle başladı
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e galibiyetle başladı.
ESKİŞEHİR (İGFA) - Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 2023-2024 sezonun ilk maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ni 29-28 mağlup etti.
Porsuk Spor Salonu'nda oynanan maça etkili başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk dakikalarda üstünlüğü yakaladı.
Hücumda istekli gözüken Poyrazın Kızları, 16. dakikayı da 9-7 önde geçti.
Rakibine üstünlük şansı tanımayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilkyarıyı ise 16-15 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Poyrazın Kızları, 39'da skoru 21-17'ye getirdi. Mücadelenin 55. dakikasını da 28-24 önde geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor, son bölümü nefes kesen maçtan 29-28 üstün ayrıldı ve Süper Lig'e galibiyetle başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci haftasında 2 Eylül 2023 Cumartesi günü sahasında Görele Belediyespor ile karşılaşacak.
-
Muratpaşa'da bahar 'Çiçek Desenleri Günleri' ile karşılanacak -
Denizli Büyükşehir’den Babadağ’da ulaşım yatırımı -
Konya’da iş sağlığı ve güvenliği alanında ulusal buluşma -
Keşanlı atletler Çanakkale’de kürsüye çıktı -
Ordu Atatürk Rıhtımı’nda çalışmalar adım adım ilerliyor -
Konya Karatay'da Başkan Kılca MTTB'li gençlerle buluştu -
Konya'da trafik yükünü rahatlatacak caddeye yakın mercek -
DDPAI, Vision Experience 2026'da İstanbul'da yeni nesil Z ve N serisi ürünlerini tanıttı

