YAŞAM
YAŞAM HaberleriPlaj voleybolu turnuvası bu yıl rekor katılımla başladı
Plaj voleybolu turnuvası bu yıl rekor katılımla başladı
Gölcük Belediyesi yaz spor etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen plaj voleybolu turnuvası, bu yıl da rekor katılımla başladı.
KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi yaz spor etkinlikleri; Kum Futbolu Turnuvası’nın ardından Plaj Voleybolu Turnuvası ile devam ediyor. Spor Kenti Gölcük'te heyecanlı mücadelelere sahne olan Kum Futbolu Turnuvası’ndan sonra; bu yıl 229 takım 495 sporcunun rekor katılım sağlandığı Plaj Voleybolu Turnuvası başladı.

BAŞKAN SEZER GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Turnuvanın açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gençlerin çekişmeli maçlarını ilgiyle takip etti. Başkan Sezer, “Turnuvamıza, çok büyük ilgi gösteren gençlerimize üstün başarılar diliyor, hafta sonu da devam edecek, spor şölenimize izleyici olarak katılan ailelere ve hemşehrilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
-
Başkan Vekili Biba: “Rahvan Türkiye Şampiyonası Bursa’da yapılmalı” -
Altınordu Örencik’e konforlu ulaşım -
Mersin Büyükşehir’in Projeleri Seeco’da beğeni topladı -
Minik judoculardan 8 madalya -
Ayvalık'ta çocuklar ritimle büyüyor -
Keçiören Belediyesi 600 personelle selin izlerini sildi -
Bornova, Türkiye’nin siyah kuşak adaylarını ağırladı -
Bateri, çocukların ve gençlerin yeni gözdesi

