GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriPınar Bent sezon defilesine hazırlanıyor
Pınar Bent sezon defilesine hazırlanıyor
Pınar Bent kendi hazırladığı gelinliklerinin tasarımcısı olarak Gelin Damat Dergisi’nin 2022 koleksiyonu kapanış defilesini 31 Mart'ta Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleştirecek.
İSTANBUL (İGFA) - 10 Yıldır düzenlenen sayısız defilelerle sektörün önde gelen dergilerinden Gelin Damat dergisi, Fashion Day 51. Moda haftasında Adile Sultan Sarayında tam tamına 50 gelinlik modeliyle 2022 koleksiyonunu gelin adaylarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor.
Daha önceki dönemlerde Fashion TV'nin sponsorluğunda Türkiye'yi temsilen Dubai Fashion Week, Beyrut Fashion Week,Paris İtalya ve Fransa moda haftasına katılan ‘Pınar Bent‘, Türkiye'de de Çırağan sarayı ve birçok farklı etkinliklerde katıldığı defileler ve ödül törenlerine bir yenisini ekleniyor.
Pınar Bent 2022 sezon defilesiyle ilgili olarak, 2010 yılında başlayan yolculukta gelin adaylarının hayalleriyle birlikte bu yıla kadar uzanan süreçte bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

-
Kayseri Kocasinan'ın özel çocuklarına özel ilgi -
Bekar kardeşe 146 ülkeye vizesiz seyahat hakkı -
Mersin Kültür Yolu'nda Sefo rüzgarı -
Gaziantep turizmde dijital çağı başlattı! -
Türk ilaç sanayisinde yerli tedarik hamlesi -
İstanbul Üsküdar'da 19 Mayıs coşkusu Pinhani'yle yaşanacak -
Orhan Kemal Roman Armağanı sahibini buldu -
İzmir Aliağa'nın özel çocuklarından Bahar Şenliği

