GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriPençe Kilit'teki silah kazasından acı haber
Pençe Kilit'teki silah kazasından acı haber
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu'nda meydana gelen silah kazasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan'ın şehit olduğunu duyurdu.
ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, 18 Şubat 2023 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, meydana gelen silah kazası sonrasında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan'ın tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu duyurdu.
Bakanlıktan yayımlanan taziye mesajında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
pençe
kilit'teki
silah
kazasından
acı
haber
-
Bakanı Memişoğlu: İyilik paylaştıkça çoğalır -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze barış istediğini ortaya koydu -
Pelitli Gençler Birliği BAL’a gözünü dikti -
Koç Üniversitesi'nden 'AI' destekli karbon yakalama araştırması -
Kamu projelerinde fiyat artış oranları değişti -
Bursa’da iki ilçede planlı su kesintisi -
Plajda kalp sağlığına dikkat! Susamayı beklemeden su için -
Bahçeli: “Terörsüz Türkiye” için kaybedecek vaktimiz yoktu

