GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriPembe Fırtına Gülben
Pembe Fırtına Gülben
İstanbul Kuruçeşme Arena konseri ertesinde Bartınlılara unutulmaz bir konser veren Gülben Ergen sahnede dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan repertuvarı ve enerjisiyle kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu.
ZONGULDAK (İGFA) - Çaycuma Spor Kulüp Başkanı Enes Eser muhteşem gecede ünlü sanatçı Gülben Ergen’e 67 numaralı ve üzerinde Gülben Ergen’in isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Kendisine hediye edilen formayı giyerek şarkılarını söylemeye devam erken zaman zaman sahneden inerek dinleyicisiyle birlikte şarkılarını söyleyen Gülben Ergen kendisine gösterilen sevgi selini karşılıksız bırakmadı.
Çaycuma ve Bartın’a Anaokulu Sözü
Gülben Ergen, “Benimde bu kadar sıcak karşılandığım yerlerde şöyle bir sözüm oluyor, İnşallah yerine getirebilirim. Çaycuma’da ya da Bartın’da 43’üncü ya da 44’üncü Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu ‘nu açmak için çalışacağım. Bunu Niğde’de ve farklı şehirlerde yaşadım. Konserin sıcaklığının ve samimi geçmesinin konsere katılanların sayısıyla alakası olmaz bazen. Burada çok sıcak ve çok samimi bir ortamda karşılandım. İnşallah okul açılışımızı da hep birlikte yaparız.” diyerek Bartın’a veda etti.
-
İş dünyası ve kamu Konya’da buluştu -
Eskihisar Kalesi’nde çocuklar eğlenceyle buluştu -
Trabzon Sürmene’de kapalı otopark ve pazar yerinin temeli atıldı -
Güneydoğu alev alev: Mardin’de termometreler 47 dereceyi gösterdi -
Balıkesir’de çocuklar Çevre Bilim Akademisi’nde -
Erzurum Pasinler’de jeotermal turizm için fizibilite sözleşmesi imzalandı -
Bursa Osmangazi’den alzheimer hastalarına anlamlı etkinlik -
Sakarya Büyükşehir’den Karapürçek’e mesire alanı

