SPOR
SPOR HaberleriPembe Ayna farkındalık için parkede
Pembe Ayna farkındalık için parkede
Memorial Sağlık Grubu’nun, 01-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesi, bu yıl da toplumsal bilinçlendirme misyonu ile etkinlikleri ile sürüyor.
İSTANBUL (İGFA) - Pembe Ayna, Darüşşafaka Basketbol Kulübü oyuncularıyla “parke”de buluşuyor.
Darüşşafakalı basketbolcular, ‘Kendi kendine meme muayenesi için her ay, ayna karşısında 5 dakika yeterli’ diyerek, projeye destek veriyor.
Genellikle sadece kadınlarda ortaya çıktığı düşünülen meme kanseri erkeklerde de yüzde 1 oranında görülüyor ve daha agresif seyirli olabiliyor. Meme kanseri konusunda erkeklerin de çok dikkatli olması ve düzenli kontrollerini yapması önem taşıyor. Pembe Ayna aslında ayna karşısında geçirilecek 5 dakikanın hayat kurtardığını sembolize ediyor.
Pembe Ayna, Darüşşafaka Basketbol-Bakken Beras FIBA Şampiyonlar Ligi maçı fuayesinde de meme kanseri farkındalığına dikkat çekmeye devam etti.
-
Mesleki eğitimde sektör iş birliği güçleniyor -
Ümit Özdağ: Türkiye’de mutlak butlan kadar mutlak yoksulluk da var -
'Kentler Arası Ağ Geliştirme'de hibe projeler açıklandı -
Balıkesir’de kursiyerlere afet bilinci kazandırılıyor -
TOKİ'de açık satışlar 15 Haziran'da başlıyor -
Beylikdüzü'nde özel kıyı temizliği -
Gaziantep Büyükşehir'den toplu taşımada dijital eğlence dönemi -
Gediz için tarihi çağrı: Suyun siyaseti olmaz!

