YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriPazaryeri Belediyesinde Toplu sözleşme işçinin yüzünü güldürdü
Pazaryeri Belediyesinde Toplu sözleşme işçinin yüzünü güldürdü
Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi ile 25 işçinin maaşı yeniden belirlendi.
Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ve işçi temsilcisi Hüseyin İlhan’ ın da yer aldığı görüşmede yeni sözleşme maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Pazaryeri Belediyesi personeli sendikaya bağlı 25 işçinin alacağı ücret zamları belirlendi.Yapılan sözleşme hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kendisinin daha önce belediyede işçi olarak çalıştığını anımsatarak işçi ücretlerine ilk 6 ay %30, 2. Altı ay ikinci yıl ise enflasyon farkı olmak üzere sözleşmeyi karşılıklı olarak imzalandığını aktardı.
Başkan Tekin, “Çok zengin bir belediye değiliz ama sizlerin de kıymetini bilirim o yüzden sendika ile gayet güzel bir şekilde orta yolda buluştuk. Personelimize ve Belediyemize hayırlı olsun.” dedi.
-
Balıkesir'den Kadın Dostu Kentler Programı -
Antalya Otogarı’nda sağlıksız gıdaya geçit yok -
64 ilde dev operasyon -
O binalarda artık zorunlu olacak -
Antalya'da özel bireyler bir günlüğüne asker oldu -
Kırşehir’e yatırım hamlesi -
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Antalyaspor’a destek -
Nilüfer’de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

