Pasinler Ak Gençlik Kongrede fırtına estirdi.

Pasinler Ak Gençlik Kongrede fırtına estirdi.

Pasinler Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt ve ekibinin yaklaşık bin kişilik bir kalabalıkla yapmış oldukları tertipli organizasyonuyla Kongre salonunda fırtına estirdiler.

Ak Parti Erzurum 7. Olağan İl kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katıldığı kongre ile yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Emin Öz yeniden il başkanlığına seçildi.
Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye geniş katılım sağlandı. Pandemi kurullarına göre sınırlı sayıda delege ve partilinin alındığı salonda  Pasinler Ak Parti Gençlik kollarının tezaruhat ve büyük bir coşkusu  dikkat çekti.

Pasinler Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt ve ekibinin  yaklaşık bin kişilik bir kalabalıkla yapmış oldukları tertipli organizasyonuyla Kongre salonunda fırtına estirdiler. Kongreye  katılım sağlayan Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Hamza Dağ, Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölge koordinatörü Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Selami Altınok, Mustafa Ilıcalı, Ak Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Deniz Çelik, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli. Pandemi tedbirleri dolayısıyla konuşmaların kısa tutulduğu kongrede partili gençlerin coşkusu dikkat çekti.  Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal’a ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt ve ekibine organizasyona ve salondaki coşkularından dolayı  teşekkür ettiler:



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi