GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriOsmanlı’nın torunları Batman’da toplanacak
Osmanlı’nın torunları Batman’da toplanacak
Osmanlı Teşkilatı 81 ilin başkanları ile Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan'ın memleketi Batman'da buluşuyor.
YenibaharTV (BATMAN İGFA)
Genel Başkanlığa Mehmet Ali Arslan'ın gelmesiyle gelişimini hızlandıran ve kısa sürede Türkiye'de 81 il ve yüzlerce ilçe ile dünya genelinde 256 noktada örgütlenmesini oluşturan Osmanlı Teşkilatı temsilcileri Batman ilinde 3 günlük kampa giriyor.
Genel Başkan Mehmet Ali Arslan'ın memleketi olan Batman'da 26-27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek buluşmada, örgütlenme faaliyetleri ve uygulanacak stratejiler istişare edilecek.
Osmanlı Teşkilatı’nın dünya başkentleri genelinde aralarında Kanada, Amerika, Finlandiya, Almanya'nın da olduğu 30'a yakın noktada önümüzdeki dönemde açılması planlanan temsilciliklerin faaliyet esaslarının da tartışılacağı istişare toplantısı sonrası teskilat başkanları için Batman ve bölge gezisi turu da gerçekleştirilecek.
Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan'ın toplantı sonrası düzenleyeceği basın açıklamasında da önemli bilgiler paylaşacağı da belirtildi.
-
Denizli’de kültür sanatın “Hasat” vakti -
Bursa İnegöl’de “Gençlik Çalıştayı” sona erdi -
İzmir Güzelbahçe’de gençler Atatürk'e koştu -
Kampüsten Avrupa’ya açılan fırsat kapısı Bursa’da konuşuldu -
Mudanyalı judocu Türkiye Şampiyonu oldu... Balkanlar'da Türkiye'yi temsil edecek -
Engelsiz şehir Yıldırım'ın yatırımlarına yakın mercek -
Kocaeli'de tarihi şölene Erdoğan’ın bu sözleri damga vurdu: Gençliğin Başkenti Kocaeli! -
Yaşar’dan Seka Sanat İhtisas Merkezi’ne büyük övgü

