Ordu’da altyapı müdahale gücü artırıldı

Ordu’da altyapı müdahale gücü artırıldı

Ordu’da altyapı müdahale gücü artırıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde meydana gelebilecek altyapı ve üstyapı sorunlarına daha hızlı müdahale edebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce 3 olan Altyapı Acil Müdahale Aracı sayısı 6’ya çıkarıldı.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hizmete alınan yeni araçlar, acil müdahale gerektiren noktalarda ekiplerin çalışmalarını daha hızlı ve etkin şekilde yürütmesine imkan sağlayacak.

TEK ARAÇLA ÇOK SAYIDA MÜDAHALE

Altyapı Acil Müdahale Araçları, sahip olduğu kapsamlı ekipman sayesinde farklı ihtiyaçlara aynı anda cevap verebiliyor. Kırıcı, jeneratör, kazma-kürek ve kompaktör gibi ekipmanların yer aldığı araçlarla ekipler, müdahale gereken noktalara hızlı şekilde ulaşarak çalışmaları sahada gerçekleştiriyor.

Asfalt ve kaldırım onarımlarından mazgal temizliğine, yol üzerindeki bakım ve onarımlardan altyapıya yönelik çeşitli çalışmalara kadar birçok işlem bu araçlarla kısa sürede yapılabiliyor.

ACİL MÜDAHALE KAPASİTESİ İKİ KATINA ÇIKTI

Altyapı ve üstyapıda günlük yaşamı olumsuz etkileyebilecek sorunların büyümeden giderilmesine katkı sağlayan araçlarla Büyükşehir Belediyesinin sahadaki müdahale kapasitesi artırıldı.

Araç sayısının 3’ten 6’ya çıkarılmasıyla birlikte ekipler, kent genelinde oluşabilecek acil durumlara daha hızlı ulaşarak ihtiyaç duyulan müdahaleleri zaman kaybetmeden gerçekleştirebilecek.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi