YAŞAM
YAŞAM HaberleriOrdu Gülyalı’da asfalt çalışmaları vatandaşları sevindirdi
Ordu Gülyalı’da asfalt çalışmaları vatandaşları sevindirdi
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Hoşköy Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Alibey ve Mustafalı Mahallelerine de hitap eden yolda sürdürülen çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürdü.
ORDU (İGFA) - Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili Ordu’da ulaşımda konforu artırmak için imarlı alanların yanı sıra kırsal mahallerde de yol yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Hoşköy Mahallesinde de konforlu ulaşımın kapılarını araladı.
2,5 km’lik güzergah Hoşköy, Alibey ve Mustafalı Mahallelerine hitap ediyor. Yolun 1,3 km’lik bölümünde çalışmalarını tamamlayan ekipler, kısa sürede çalışmaları tamamlayarak yolu modern görünüme kavuşturmayı amaçlıyor.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Gülyalı Alibey Mahallesi Muhtarı Cavit Şahin, Hoşköy Mahallesi Muhtarı Engin Cörüt ve vatandaşlar Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Alibey ve Hoşköy mahallelerine hitap eden yolumuzda özellikle kış aylarında ulaşımda güçlük çekiyorduk. Yapılan çalışma ile tozdan, topraktan kurtulacağız ve araç trafiği rahatlayacak. Ulaşımımız daha elverişli hale gelecek. Özlemle beklediğimiz hizmetle bizleri buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz.”
-
Sakaryalı sporculardan bir haftada 17 madalya -
Eğitimde Zekâ ve Yetenek Zirvesi’nde geleceğin modelleri konuşuldu -
Bursa İnegöl'de 'Nöbetçi Kitaphaneler' her yaşa hitap ediyor -
Konservatuvar Gebze’de 137 eser gururla sunuldu -
Gaziantep’te yaz okulları başlıyor -
Bursa Yıldırım'daki yangının yaraları sarılıyor -
Sakarya’da binlerce kadının beklediği tesis yeni sezona hazır -
Muğla’da engelsiz izciler yaz kampı gerçekleştirildi

