GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriOnur İttifakı saf tutuyor!
Onur İttifakı saf tutuyor!
Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’a halkın desteği ve ittifaka katılım her geçen gün artarken son olarak; AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, DEVA ve Gelecek partilerinden istifa eden 3 bin 274 kişi Onur İttifakı saflarına katıldı.
ANKARA (İGFA) - Bir fikir ve vicdan hareketi olarak ortaya çıkan Onur Hareketi, yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Onur İttifakı olarak hazırlanıyor.
İttifakın lideri Yaşar Aydın ilk günden bu yana Anadolu’yu karış karış gezerek milletle bir araya gelirken, gittiği yere bir kez daha gidiyor.
Çalışmalarının meyvesini de alan Yaşar Aydın’ın Onur Hareketi, ittifakın sınırlarını da genişletiyor.
Son olarak AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, DEVA ve Gelecek partilerinden istifa eden 217’si ilçe yöneticisi, 62’si il yöneticisi olmak üzere toplamda 3 bin 274 vatandaşın Onur İttifakı saflarına katıldığı bildirildi.
-
Kayseri Talas'tan Bosna Hersek'e gönül köprüsü -
Çanakkale ve Ege’de yerel sağanak bekleniyor -
KAYSO 60 yaşında -
Kayseri mayısta 302 milyon dolarlık ihracat yaptı -
Kayseri Büyükşehir'in Yaz Spor Okulları kapılarını açtı -
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor

