MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriÖmür Gedik Pınarhisar’da sahne aldı
Ömür Gedik Pınarhisar’da sahne aldı
Pınarhisar’da düzenlenen 14. Geleneksel Gençlik ve Modifiye Festivali’nin final gecesinde sahneye çıkan Ömür Gedik, coşkulu performansıyla izleyicileri büyüledi.
İSTANBUL (İGFA) - Pınarhisar’da 14. Geleneksel Pınarhisar Gençlik ve Modifiye Festivali’nin final gecesinde sahneye çıkan Ömür Gedik, coşkulu performansıyla izleyicileri büyüledi. Sevilen şarkılarını binlerce kişiyle birlikte seslendiren sanatçı, sahne öncesi Pınarhisar’ın meşhur Poyralı pekmezini tattığını söyledi.
Konser sırasında seyircilere seslenen Gedik, “Bu gece sahne enerjimi Poyralı pekmezinden aldım. Bundan sonra sahneye pekmezsiz çıkmam” diyerek alkış aldı.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, hareketli repertuvarı ve seyirciyle kurduğu samimi diyaloglarla festivalin final gecesine damga vurdu. Konser sonunda Pınarhisarlılara teşekkür eden Gedik, “Sizlerle aynı sahnede, aynı şarkılarda buluşmak benim için büyük bir mutluluktu. Bu güzel geceyi ve enerjinizi uzun süre unutmayacağım” dedi.
-
Balıkesi Edremit'te fidanlar toprakla buluştu -
Osmangazi Belediyesi’nden istihdama güçlü destek -
Mardin'de Poizi fırtınası -
Troya kazılarında ilk müzik aletleri bulundu -
Sakarya’da genç AR-GE ekibi doğayla, oyunla ve fikirlerle buluştu -
Oytun Erbaş, Çayırovalı sevenleriyle kitap günlerinde buluştu -
İzmir’in üniversiteleri Cumhuriyet’in kazanımlarını konuştu -
Bursa Düşünce Okulu ikinci kez kapılarını açtı

