YAŞAM
YAŞAM HaberleriOkul saldırılarında hayatlarını kaybedenler için Keçiören'de mevlit okutuldu
Okul saldırılarında hayatlarını kaybedenler için Keçiören'de mevlit okutuldu
Ankara'da Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığı iş birliğiyle, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu'nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen, öğrenciler ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.
ANKARA (İGFA) - Ankara Keçiören'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilen program kapsamında, akşam namazının ardından ilçe genelindeki camilerde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi. Saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Ayla Kara ile öğrenciler başta olmak üzere tüm şehitler rahmetle anıldı.
Düzenlenen programla acılı ailelerin hüznü paylaşılırken, birlik ve dayanışma mesajı verildi. Mevlit programının ardından cami çıkışlarında vatandaşlara lokma tatlısı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan paylaştığı mesajında, “Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan acı hadisenin ardından kaybettiğimiz öğretmenimiz, yavrularımız ve Cumhuriyetimizin kurulması için şehit düşen atalarımız için Keçiören’imizin dört bir yanında dualarda buluştuk. Hemşehrilerimizle birlikte camilerimizde okutulan Mevlid-i Şerif ile aynı gönülde, aynı duada bir araya geldik. Rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul eylesin, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.” ifadelerine yer verdi.
-
Polonya Cumhurbaşkanı Türkiye'de... İki ülke hedefi 15 milyar dolarlık ticaret -
Zühal Yorgancıoğlu’nun adı Eskişehir’de yaşıyor -
YÖK’ten yükseköğretimde yeni dönem... Mikro yeterlilikler resmen hayata geçti -
Gaziantep metro için yeşil finansman müjdesi -
Manisa'da kesintisiz ve sağlıklı su için çalışmalar sürüyor -
“Dilimizin Zenginlikleri” Bursa’da ödül töreniyle taçlandı -
Bursa Nilüferli kadınlar yılın yazarını şiirleri ile andı -
Trabzon'da 'Kapaklar Çoğalsın Engeller Azalsın' projesi

