GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriOğuzhan Koç'tan yeni şarkı müjdesi
Oğuzhan Koç'tan yeni şarkı müjdesi
Oğuzhan Koç, Kıyı Jolly Joker’de biletleri günler öncesinden tükenen bir konser verdi. Hayranlarından büyük ilgi gören Koç yakında yani şarkısını sevenleriyle buluşturacağını söyledi.
İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin en iyi söz yazarı ve bestecileri arasında yer alan, çıkardığı şarkılar dinlenme rekorları kıran Oğuzhan Koç önceki akşam İstanbul, Büyükçekmece’deki Kıyı Jolly Joker’de sahneye çıktı.
Brezilya’dan sadece Oğuzhan Koç’u dinlemeye gelen bir hayranının da bulunduğu konserin biletleri günler öncesinden tükendi. İki saat boyunca şarkı söyleyen Oğuzhan Koç, aralarda dinleyicileriyle sohbet etti. Koç, yeni şarkısı için zamanını stüdyoda geçirdiğini ve çok kısa süre sonra yayınlayacağını duyurdu.
-
Sakarya'da Yaz Tenis Kursu'na yoğun ilgi -
Trabzon’da kursiyerlerin eserleri yoğun ilgi gördü -
TEKNOMER’de 15 Temmuz Espor Turnuvası -
Van Kültür Yolu'na muhteşem final -
Muğla Ula 'da Gündüz Bakımevi’nde sona yaklaşıldı -
Pirinç ile dengeli ve lezzetli öğünler -
MUSKİ, Toparlar’da komşular arasındaki anlaşmazlıklara son veriyor -
Bursa Büyükşehir'den mahalle odaklı hizmet vurgusu

