GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriOğuzhan Koç'tan yeni şarkı müjdesi
Oğuzhan Koç'tan yeni şarkı müjdesi
Oğuzhan Koç, Kıyı Jolly Joker’de biletleri günler öncesinden tükenen bir konser verdi. Hayranlarından büyük ilgi gören Koç yakında yani şarkısını sevenleriyle buluşturacağını söyledi.
İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin en iyi söz yazarı ve bestecileri arasında yer alan, çıkardığı şarkılar dinlenme rekorları kıran Oğuzhan Koç önceki akşam İstanbul, Büyükçekmece’deki Kıyı Jolly Joker’de sahneye çıktı.
Brezilya’dan sadece Oğuzhan Koç’u dinlemeye gelen bir hayranının da bulunduğu konserin biletleri günler öncesinden tükendi. İki saat boyunca şarkı söyleyen Oğuzhan Koç, aralarda dinleyicileriyle sohbet etti. Koç, yeni şarkısı için zamanını stüdyoda geçirdiğini ve çok kısa süre sonra yayınlayacağını duyurdu.
-
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol tutuklandı -
Arabuluculukta yüksek uzlaşma oranı... Mahkemelerin iş yükü azaldı -
Millet Bahçesi'nde dev ekranda Bursaspor coşkusu -
İstanbul Çekmeköy'de Ege rüzgarı -
Bursa Osmangazi Meydanı’nda Bursaspor coşkusu -
Şanlıurfa’da kurtuluşun 106. yılına özel gösteri -
Türk Hava Kuvvetleri’nden eğitim uçuşu -
YEŞİLAY İzmir'den çocuklara dijital farkındalık eğitimi

