GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı
ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı
Öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirmek için Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan çevrim içi eğitimler, Öğretmen Bilişim Ağı'nda bugüne dek 605 bin 545 öğretmene ulaştı.
ANKARA (İGFA) - Öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirmek üzere hayata geçirilen Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA), Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okul ve kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin erişimine sunuluyor.
Millî Eğitim Bakanlığınca, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden öğretmen ve idarecilere yönelik açılan 46 adet kurs ile bugüne kadar 605 bin 545 eğitimciye ulaşıldı.
Öğretmenler, ÖBA'daki eğitimlerini tamamladıklarında e-sertifikalarını MEBBİS "Hizmet İçi Eğitim Modülü"nden alabiliyor.
Öğretmenler ve yöneticiler, dijital becerilerini geliştirmeye yönelik tüm eğitimleri Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü web sayfasından takip edip eğitimlere katılım sağlayabiliyor.
-
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar -
Başkan Özarslan: Kararımın merkezinde Keçiören, Ankara ve aziz milletim var -
Ordu'da Millet Düzü’nde ilk asfalt serildi

