KÜLTÜR SANAT
KÜLTÜR SANAT Haberleri“NOKTA” sergisi sanatseverlerle buluştu
“NOKTA” sergisi sanatseverlerle buluştu
Firdevs Çalışkan Resim Atölyesi tarafından oluşturan “NOKTA” isimli sergi, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde açıldı.
KOCAELİ (İGFA) - Yaşamın akışında, merak ve heyecan içinde nokta ile başlayıp ritim ile olgunlaşan çalışmalar sanatseverler ile buluştu. Firdevs Çalışkan Resim Atölyesi “NOKTA” sergisi, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde kapılarını açtı. Ayşe Kaboğlu, Filiz Küçükosmanoğlu, Firdevs Çalışkan, Nilhan Çimen, Nural Ödenoğlu, Özlem Kaya, Özlem Yavaş ve Senay Güner Özöner’in toplam 40 çalışmasından oluşan sergi sanatseverlerden büyük beğeni aldı.
31 MAYIS SAAT 17.30’A KADAR AÇIK
Sergide yer alan çalışmalarda kara kalem, yağlı boya ve karışık teknik üzerine yoğunlaşıldı. Ayrıca konuk sanatçılar olarak Çocuk Grubu resimleri de sergide yer aldı. NOKTA sergisi, 31 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.
-
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor -
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek -
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor -
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti -
Düzce Saklıkoy 1 Mayıs'ta kapılarını açıyor -
Türkiye’ye bir taziye de Japonya'dan -
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor -
MSB'den son 1 hafta raporu: Hudutlarda 270 kişi yakalandı

