YAŞAM
YAŞAM HaberleriNilüfer'de çocuklara yaz sineması
Nilüfer'de çocuklara yaz sineması
Nilüfer Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı açık hava sineması gösterimleri başladı. Nilüfer’in merkez ve kırsal mahallelerinde “Elemental: Doğanın Güçleri” isimli animasyon filmi ücretsiz olarak çocuklarla buluşuyor.
BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi’nin etkinlikleri ile çocuklar için yaz akşamları daha eğlenceli hale geliyor. Ağustos ayı boyunca sürecek “Çocuklara Yaz Sineması” etkinliği, çocukları beyaz perdenin büyülü dünyasında yolculuğa çıkarıyor. “Elemental: Doğanın Güçleri” isimli animasyon filmi, 29 Ağustos tarihine kadar merkez ve kırsal mahallelerde ücretsiz olarak gösterime sunuluyor.

“Çocuklara Yaz Sineması” etkinliği, İhsaniye Mahallesi’nde başladı. Ardından Yüzüncüyıl ve Karaman mahallelerinde gösterimler gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören film gösterimlerinde çocuklar, ebeveynleri ile birlikte eğlenceli bir yaz akşamı geçirdiler.
-
Antalya'da Kaş Sütleğen'e 4 tonluk süt soğutma tankı -
Başkent akşamları “Çayyolu Yaz Sahnesi” ile şenleniyor -
Kocaeli'de Körfez Aqua Kıtalar Akvaryumu kapılarını açıyor -
NATO Zirvesi üzerinden siber dolandırıcılık uyarısı... Sahte mesajlara dikkat! -
Sınırda dev uyuşturucu operasyonu -
Girişimci Kadınlar Bursa’da dijital ticaretle buluştu -
U.S. Polo Assn., Pitti Immagine Uomo’nun 110. edisyonunda 2027 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu tanıttı -
Kocaeli'de galericiler, site taleplerini Başkan Büyükakın‘a iletti

