YAŞAM
YAŞAM HaberleriNilüfer Gölyazı’da “La Serva Padrona” sahnelendi
Nilüfer Gölyazı’da “La Serva Padrona” sahnelendi
Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin ‘Bahar Operası’ kapsamında düzenlediği, Pergolesi’nin ünlü komik operası ‘La Serva Padrona’ sanatseverlerle buluştu. Gölyazı Kültürevi’nde sahnelenen eser, izleyicilerden büyük ilgi gördü.
BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı opera gösterileri, bu yıl da“Bahar Operası” temasıyla sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
Program kapsamında, Giovanni Battista Pergolesi’nin ünlü komik operası “La Serva Padrona” (Hanım Olan Hizmetçi), Gölyazı Kültürevi’nin (Aziz Panteleimon Kilisesi) tarihi atmosferinde sahnelendi. Brooklyn Chamber Opera tarafından sahneye taşınan gösteriye, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir de katıldı.
Yönetmenliğini Cihan Uçan’ın yaptığı operada, Cihan Uçan, Ezgi Ünal ve Akdora Kalyoncu sahne alırken, piyanoda ise Aylin Özuğur Yalınız eşlik etti.
Zengin ve bekar Uberto’nun, kurnaz ve inatçı hizmetçisi Serpina ile girdiği tatlı sert çekişmeyi anlatan opera izleyicilerden de büyük alkış aldı.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Washington’daki Saldırı Girişimine Kınama -
Antalya'da teknoloji bağımlılığına karşı eğitim -
Yayman: İkinci 25 yılın hikayesi başlıyor -
Genç sanatçılara büyük fırsat... Başvurular 1 Haziran’da başlıyor -
Servis robotları İzmit Gülümse Kafelerde iş başı yaptı -
İnşaatta büyüme sürüyor... Erişilebilir konut alarm veriyor -
Karadeniz semalarında F-4E/2020 imzası -
MEB velileri uyardı... Özel okullarda karekod zorunluluğu

