meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Niğde Veteran Badminton takımından 10 madalya

Niğde Veteran Badminton takımından 10 madalya

Niğde Veteran Badminton takımından 10 madalya

Türkiye geneli 207 sporcunun katıldığı şampiyonada Niğde takımı 10 madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vurdu.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Veteran Badminton takımı 11 sporcu ile Türkiye Badminton Federasyonu'nun 27-30 Ocak tarihlerinde Antalya Kemer Bahri Tanrıkulu Spor kompleksinde düzenlediği “30. Yıl Spor Toto Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası"na katıldı.

Masterler Turnuvasında yarışan Prof. Dr. Adil Canımoğlu tek erkekler 55+’da ve çift erkekler 55+ da Türkiye 1.’liği elde ederek 2 altın madalya kazanırken, İbrahim İlbek çift erkekler 55+ da Türkiye 1 liği elde ederken, karışık çiftler 50+ Türkiye 3.'sü oldu. Ramazan Demir ise çift erkekler 55+ da Türkiye 3.' sü oldu.

Halk Turnavasında ise Dr. Öğretim Üyesi Dr. Öğretim üyesi İbrahim Ümran Akdağcık çift erkekler 45+ da Türkiye 1. ligi ve tek erkeler 45+ da Türkiye 3 lüğü elde ederek 1 altın ve 1 bronz madalya kazanırken, Dr. Öğretim Üyesi Hacı Şükrü Taştan ise çift erkekler 35+ da Türkiye 3.'lüğünü elde
ederek bronz madalya kazandı. Tuğba Demirbilek karışık çiftler 35+ da Türkiye 2 si olurken tek kadınılar 40+ da Türkiye 3.'sü oldu. 

Ağustos ayında Slovenya’da yapılacak Veteran Avrupa Badminton Şampiyonasında Türkiye'yi Prof. Dr. Adil Canımoğlu ve İbrahim İlbek temsil edecek.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi