SPOR
SPOR HaberleriNevşehirli milli halterci kürsü yaptı
Nevşehirli milli halterci kürsü yaptı
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yaşar Karaca, Kulüpler Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye 2’ncisi oldu.
Mehmet UZEK (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye Halter Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden 63 kulüp ve 700’ü aşkın sporcunun katıldığı şampiyonada, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 6 sporcu ile yer aldı.
Şampiyonada; kendinden yaşça büyük sporcular arasında mücadele eden milli sporcumuz Yaşar Karaca, 73 kg kategorisinde koparmada 125 kg, silkmede 162 kg ve toplamda ise 287 kg kaldırarak Türkiye ikincisi oldu. Avrupa rekortmeni sporcumuz Karaca, madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü’nün elinden aldı.
Şampiyonada ayrıca, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kulüpler sıralamasında birçok önemli kulübü geride bırakarak 63 kulüp arasında 12’nci sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında spor hayatını sürdüren Karaca ve Antrenörü Burak Erdoğan’ı tebrik etti.
-
Kahramanmaraş’ta o poligon görevlisi görevden uzaklaştırıldı! -
Okul saldırıları sonrası 'Temiz Toplum'dan son çağrı -
MÜSİAD Bursa'da 'yeni düzeni' konuştu... Türkiye 5. nesil savaşa hazır olmalı -
İzmit Belediyesi gazilere vefa ziyaretlerini sürdürüyor -
İzmir Büyükşehir'den Mavişehir’deki satışa itiraz -
KO-MEK sergileri Darıca ile devam etti -
Denizli’den mutfak bütçesine 1,3 milyonluk destek -
İstanbul Maltepe’de kentsel dönüşüm şeffaflıkla yürütülüyor

