SPOR
SPOR HaberleriNevşehirli atletlerden madalya başarısı
Nevşehirli atletlerden madalya başarısı
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcuları, Atletizm Geliştirme Projesi Türkiye Finallerinde kızlarda 2. ve erkeklerde ise 3. oldu.
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye Atletizm Milli Takımı’na yeni sporcular kazandırmak amacıyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm Geliştirme Projesi’nin Türkiye Finalleri Ankara’da yapıldı.
Yeni Mahalle Kros Parkurunda düzenlenen final yarışlarına 41 ilden 164 sporcu katıldı. Yarışmalarda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Melike Ertaş kızlarda Türkiye 2. si olurken erkeklerde ise Yağız Pala Türkiye 3. sü oldu.
Sporcularımız elde ettikleri bu derecelerle kategorilerinde milli takım aday kadrosuna girmeye başarısı gösterdi.
-
İzmir’de zincirleme kaza! 1 polis şehit, 2 kişi hayatını kaybetti -
Kocaeli'de 'çalı canavarı' durmak bilmiyor -
Mersin’de dev operasyon! 111 bin sentetik hap ele geçirildi -
Ayvalık açıklarında narkotik darbe! -
Bursa Büyükşehir'den hentbolda kritik galibiyet -
Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan arasında göç ve güvenlik zirvesi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurban vekâletini TDV'ye verdi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kur’an-ı Kerim Yarışması'nda birlik ve kardeşlik vurgusu

