SPOR
SPOR HaberleriNevşehirli atletler başarıya uçuyor
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da aralarında yer aldığı Nevşehir Atletizm İl Karması Takımı, Burdur’da gerçekleştirilen İl-İlçe Karmaları ve Kulüpler Kros Ligi yarışlarında önemli başarılara imza attı.
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Projeler kapsamından U14 - U16 ve U18 yaş grupları İl, İlçe takımları ve Kulüpler Kros Ligi yarışları Burdur’da yapıldı.
Müsabakalarda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da aralarında yer aldığı Nevşehir takımı U16 Erkeklerde takım olarak ikinci, U14 Küçük Kızlarda ikinci, U14 Küçük Erkeklerde üçüncü, U18 Erkeklerde ikinci, U18 Kadınlarda ikinci ve bireysel olarak da U14 kızlarda Zehra Aldatmaz ikinci oldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, elde ettiği başarılardan dolayı Nevşehirli genç atletleri ve antrenörler İsa Demir ve Hakan Köstekçi’yi tebrik etti.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İranlı mevkidaşıyla görüştü -
Zirai don alarmı! Ekipler sahada -
Katı tümörler için dünyanın ilk CAR-T tedavisi yakında Çin'de -
Gelişim Üniversitesi’nde Kariyer ve Sağlık buluşması -
Trabzonlulardan TBMM Başkanı Kurtulmuş'a tarihi teşekkür -
Çorum Belediyesi’nden Polis Haftası ziyareti -
Antalya Kaleiçi’nde 10 kilometrelik kanalizasyon hattı temizlendi -
Bir Şehir Bin Derslik Bursa projesi tanıtıldı

